✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

Keuken renoveren IKEA

Een keuken renoveren die afkomstig is van de IKEA? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met Ostoya Furniture. Overweeg je om je bestaande keuken aan te laten passen? Maar zie je een hele verbouwing niet zitten? Kies er dan voor om jouw IKEA keuken te renoveren en de keukenkastjes en keukendeurtjes te vervangen. Na de renovatie ziet jouw keuken er weer zo goed als nieuw uit!

Hoe werkt het?

Volledig naar wens jouw keuken renoveren die van de IKEA komt

IKEA keukens, wie kent ze niet? Deze keukens staan bekend om de goede en sterke kwaliteit. Maar IKEA heeft maar een beperkt aanbod stijlen opgenomen in hun assortiment. Mogelijk vind je daarom bij deze Zweedse gigant net niet de keuken die jij zoekt. Wij bieden jou de oplossing om deze keuken persoonlijk te maken door unieke keukenfrontjes aan te bieden. Door de keukenkastjes of keukendeurtjes van jouw IKEA keuken te vervangen, geef jij jouw keuken glans.

Kies uit een gevarieerd aanbod

Iedereen is anders en daarom verschillen de wensen op het gebied van een keuken ook. Om hierop in te spelen bieden wij een groot assortiment frontjes aan. Zwart, wit of opvallende kleuren als blauw en paars, de mogelijkheden zijn ontelbaar. En naar welke look gaat jouw voorkeur uit? Een houten of een strakke en moderne uitstraling? Hoe jij jouw keuken van de IKEA ook wilt renoveren, wij hebben het juiste materiaal in huis om de keukenkastjes en keukendeurtjes te vervangen.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Het renoveren van je IKEA keuken is zo gedaan!

Ben jij een handige klusser of omschrijf jij jezelf als iemand met twee linkerhanden? Voor het vervangen van keukendeurtjes of keukenkastjes voor jouw IKEA keuken maakt het niet uit. Al onze frontjes zijn eenvoudig en op maar één manier te monteren. Heb je nog vragen of wens je meer informatie te ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0) 85 – 20 80 087.

Keukendeurtjes vervangen in heel Nederland

Keukendeurtjes vervangen? Waarom zou je dat doen? Nou, je keuken is de blikvanger van je huis. En wat als de keuken steeds een beetje minder mooi wordt? Gekrenkte trots door loslatende folie. Of juist doordat je keuken nog allesbehalve modern is?

Een hele nieuwe keuken kopen en laten installeren tikt flink aan qua kosten. Ga voor een keukenrenovatie en laat je keukendeurtjes vervangen. Dit is een stuk sneller en voordeliger dan een nieuwe keuken kopen – en bovendien met een verrassend mooi resultaat.

Het levert je namelijk niet alleen volledig nieuwe keukenmogelijkheden op, maar ook een unieke kans. Die op het totaal veranderen van de look van je keuken. Bij Ostoya keukenrenovatie heb je keus uit meer dan 200 verschillende uitstralingen. Van trendy modern en super strak tot aan warm en landelijk. Waar ga jij voor?

Keukendeurtjes vervangen: wanneer is de tijd rijp?

De keukenkastjes zijn een blikvanger in je huis. Bijna elke keuken in Nederland is gemaakt van MDF materiaal. Een unieke samenstelling van lijm en houtvezels. Sterk, praktisch en lekker licht. Maar op termijn ook onderhevig aan slijtage. Zeker als er bepaalde factoren meespelen. En dat zie je terug aan je keuken. Ontstaan er scheurtjes? Laten er delen los? Hangen de keukendeurtjes altijd net een beetje scheef? Tijd voor actie. Laat je keukendeurtjes nakijken en indien nodig vervangen! Keukendeurtjes vervangen is snel gedaan: het is binnen een dag gebeurd.

Keukendeurtjes vervangen of renoveren?

Natuurlijk levert het keukenkastdeurtjes vervangen je keuken meteen al een flinke make-over op. Maar wat denk je van een serieuze renovatie? Een compleet ‘nieuwe’ keuken. Zonder dat het je een echt hele nieuwe keuken kost? Maak vrijblijvend een afspraak met een Ostoya keukenrenovatie keukenadviseur.

Wedden dat je verbaasd bent over alle mogelijkheden binnen elk budget? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het totaalplaatje. Ostoya keukenrenovatie is ook expert in het vervangen van:

  • Keukenfrontjes
  • Keukenkastjes
  • Werkbladen
  • Keukenkranen
  • Keukenapparatuur
  • Keukenlades
  • Handgrepen

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Denk verder dan anderen, laat je keukendeurtjes vervangen!

De frontjes van je keuken vervangen is slim! Het geeft je de kans op voordelig vernieuwen van de hele look van je huis. En het is de ideale kans voor het aanschaffen van energiezuinige apparatuur. Of neem eindelijk eens nu wel zo’n fancy cooker. Keukenrenovatie is duurzaam en helemaal van deze tijd.

Regel het keukendeurtjes vervangen makkelijk vanuit je eigen stoel. Neem vrijblijvend vandaag nog contact op met één van de adviseurs van Ostoya keukenrenovatie. Onze adviseurs werken door heel Nederland, dus ook bij jou thuis in je eigen keuken. We bekijken graag samen met jou alle mogelijkheden voor het opknappen van je keuken.