Hoe het werkt

Kasten en keukens om van te dromen: je bent er vier simpele stappen van verwijderd

1. Meten = weten

Hoe ziet jouw droomkeuken of -kast eruit? Denk goed na over wat er allemaal in je IKEA-keuken moet komen: waar wil je de koelkast, vaatwasser en oven bijvoorbeeld hebben? Zet het op papier en verzamel de maten. Hoe beter je dit in kaart hebt, hoe gemakkelijker de vervolgstappen verlopen. Als je hier hulp bij nodig hebt, dan kun je gebruik maken van onze ontwerpservice. We komen langs op locatie en samen meten + ontwerpen we jouw keuken. Ook kunnen we met je meedenken als het gaat om een handige indeling van de kasten voor bijvoorbeeld de badkamer.

2. Op naar IKEA

Ga met je (keuken)wensen naar IKEA en bespreek ze met een medewerker ter plekke. Vervolgens koop je de IKEA-kasten die je nodig hebt. Vergeet hierbij niet de scharnieren aan te schaffen. De deurtjes, werkbladen en handgrepen op maat, regel je via ons. Een bestaande keuken of kast restylen? Dan hoef je alleen maar de oude frontjes te vervangen door die van Ostoya.

3. Shop je look

Nu komt het allerleukste gedeelte: jouw keuken of kast personaliseren. Kijk rustig rond in onze webshop en bekijk wat er allemaal mogelijk is aan fronten, deurgrepen en werkbladen. Ben je eruit? Plaats de producten in je winkelmandje en bestel alles wat je nodig hebt voor jouw unieke Ikea-kast, badkamer of keuken. Speciale wensen, maten of zijn er andere bijzonderheden? Laat het ons weten. Heb je hulp nodig? Ostoya helpt je bij het ontwerpen, bestellen of op maat maken van de frontjes. Je leest er alles over bij onze diensten.

4. Levering aan huis

De laatste stap is de levering en montage van jouw frontjes, grepen of werkbladen. Je hebt alle materialen vier tot zes weken na bestelling in huis. Alle frontjes zijn door ons voorbereid voor montage. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de scharnieren te installeren en vervolgens klik je jouw unieke front of deurtje op het IKEA-systeem. Let erop dat je bij keukens mogelijk ook zijpanelen en plinten moet aanpassen en plaatsen. Een paar rechterhanden zijn daarbij wel handig. De werkbladen worden op altijd maat gemaakt.