✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

PAX kastdeuren

PAX kledingkasten van IKEA zijn ideaal omdat ze helemaal naar wens samen te stellen zijn: van de planken van de kast tot aan de kastdeuren. Deuren voor een PAX kast zijn in uiteenlopende materialen en kleuren te bestellen, maar wat als de kastdeuren die jij wilt niet (meer) beschikbaar zijn? Ostoya Furniture uit Enschede schiet je dan graag te hulp. Bij ons bestel je deuren voor IKEA PAX kasten, om met deze kastdeuren vervolgens de kast van jouw dromen samen te stellen.

Bekijk het aanbod Kasten

Kies unieke en originele materialen voor jouw PAX kastdeuren

Wil jij jouw PAX kast samenstellen door originele kastdeuren in jouw stijl te bestellen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan deuren voor jouw IKEA PAX kasten. De meubels van IKEA zijn populair, mede door de scherpe prijs en de lange levensduur. Het is echter mogelijk dat de uitstraling na een tijd niet meer aan jouw wensen voldoet. De deuren voor PAX kasten van IKEA die je bij ons kunt bestellen, bieden dan uitkomst. De verschillende kastdeuren voor een IKEA PAX kast zijn beschikbaar in diverse stijlen en speciaal gemaakt voor dit type kast. De montage is hierdoor ook erg eenvoudig. Je maakt met onze ontwerpen eenvoudig en snel een unieke creatie, of je nu voor strak en modern, hoogglans of hout gaat, wanneer je een kast van IKEA gaat ontwerpen.

Bestel jouw gewenste kastdeuren online

In ons uitgebreide assortiment vind jij hét design voor jouw droommeubels. Ben je nog niet helemaal zeker van de deuren die je voor jouw IKEA PAX kast wilt bestellen? Vraag dan een gratis sample aan. Je ontdekt zo direct of het ontwerp bij jouw woning past. In Nederland profiteer je van een gratis levering en betaal je veilig en snel online. Heb je vragen over ons bedrijf uit Enschede? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 85 – 20 80 087.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op: