✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

PAX kast samenstellen

Een unieke PAX kast van IKEA samenstellen is erg eenvoudig door deze te ontwerpen met behulp van Ostoya Furniture uit Enschede. De producten van IKEA zijn erg populair, mede door de levensduur van de meubels. Jouw smaak kan echter na verloop van jaren veranderen, waardoor het aanpassen van jouw PAX kast prettig is. Je vindt in ons uitgebreide assortiment diverse frontjes, waarmee je jouw ideale en unieke IKEA PAX kast kunt ontwerpen, samenstellen en aanpassen. Je blijft zo genieten van jouw kast, zonder een volledig nieuw exemplaar te hoeven kopen.

Bekijk het aanbod Kasten

Jouw unieke PAX kast van IKEA zelf samenstellen, ontwerpen of aanpassen

Een PAX kast is voor veel mensen de ideale kledingkast van IKEA, maar als deze net niet perfect is, wil je het liefst zelf een unieke kast samenstellen, ontwerpen of aanpassen. Ofwel: je kledingkast van IKEA upgraden. Een andere kast of andere kledingkast deuren kopen is wellicht geen optie. Je schakelt in dat geval Ostoya Furniture uit Enschede in. Wij zijn gespecialiseerd in unieke en originele producten die op allerlei meubels van IKEA passen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies een stijl die bij jou past, om zo een unieke PAX kast van IKEA samen te stellen. Hout, hoogglans, landelijk of strak en modern: alles is mogelijk! Het aanpassen, samenstellen en ontwerpen van jouw unieke PAX kast van IKEA was nog nooit zo makkelijk!

 

Eenvoudige en snelle montage

Het samenstellen, aanpassen en ontwerpen van een unieke PAX kast van IKEA is erg eenvoudig. Je krijgt in onze webshop namelijk een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden. Jij bent hierdoor in staat om een weloverwogen keuze te maken voor de stijl van jouw voorkeur. Zodra je deze keuze hebt gemaakt, is de montage ook erg makkelijk. De PAX kastdeuren zijn namelijk maar op één manier te monteren. Het samenstellen, ontwerpen en aanpassen van een unieke PAX kast van IKEA lukt dus iedereen!

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Bestel eenvoudig online

Wij helpen graag met het samenstellen, aanpassen en ontwerpen van jouw unieke PAX kast van IKEA. Doe allereerst inspiratie op in onze webshop, bestel de kast vervolgens bij IKEA en dan komt het leukste gedeelte: de kast personaliseren. Welke stijlen en kleuren passen bij jou? Kies jouw onderdelen uit en maak jouw kast naar wens. Vind je het moeilijk om een kast te ontwerpen? Vraag dan een gratis sample of een bezoek van onze adviseur aan. Wij komen graag bij je langs om je van deskundig advies te voorzien. Ben je zeker van je keuze? Plaats jouw bestelling dan eenvoudig en snel in onze webshop. Heb je vragen over ons of onze producten? Bel dan naar +31 (0) 85 – 20 80 087.