Over ons

Home |Over Ons

Wie wij zijn

Hi, mijn naam is Ewelina

Ik ben 40 jaar jong en geboren in Polen. In Augustow om precies te zijn: een prachtig, klein stadje omringd door meren en uitgestrekte bossen. Genoeg inspiratie, de plek is dan ook enorm populair onder houtbedrijven en meubelmakers.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Liefde in Nederland

Mijn ouders waren arm, opgroeien was voor mij als kind daardoor niet altijd even makkelijk. Als gezin verhuisden we regelmatig en ik heb vaak afscheid moeten nemen van mijn vriendjes, omdat ik van school moest wisselen. Mijn vader leefde op bij het ontdekken van nieuwe landen en hij had een grote drive om iets te maken van zijn leven: zijn grote droom was een eigen bedrijf runnen. Ik lijk daarin erg op mijn vader. ook ik ben dol op avonturen, vrijheid, nieuwe mensen ontmoeten en talen en andere culturen leren kennen.

Dit is dan ook de reden geweest dat ik een horeca opleiding ben gaan doen. En omdat ik in mijn thuisland geen werk kon vinden, ben ik naar Italië vertrokken. Daar heb ik acht jaar in de Dolomieten gewerkt en mijn huidige man leren kennen. Hij is de reden dat ik naar Nederland verhuisd ben. Hij heeft veel goeds op mijn pad gebracht en mijn leven is sindsdien erg veranderd, in positieve zin.

Een Helder Doel

Eenmaal in Nederland brak er een nieuw hoofdstuk aan. Hier wonen gaf me kracht en het zelfvertrouwen om mijn eigen bedrijf te starten. Dit is altijd een grote wens van me geweest en mijn vader zou ook erg trots zijn. Een andere belangrijke motivatie is: Polen onder de aandacht brengen van Nederlanders. Er worden zulke mooie én kwalitatief goede meubels gemaakt, plus (wat veel mensen niet weten): Polen staat op de derde plaats op de lijst van ‘Grootste meubelfabrikanten in Europa’. Mijn voornaamste doel is om Nederland kennis te laten maken met al het moois dat Polen te bieden heeft op het gebied van meubels en huisinrichting.

Service op maat

Na ruim zes jaar in Nederland gewoond te hebben, kwam ik erachter dat Nederlanders druk zijn. Mensen werken hard en er blijft niet veel tijd over om te gaan winkelen, inspiratie op te doen en hun eigen perfecte ‘home’ te creëren. Ostoya is er speciaal voor die mensen. Mensen die open staan voor innovatie, op zoek zijn naar inspiratie en die nét even wat meer willen dan de standaard. Zodat ze van thuis hun eigen, unieke plek kunnen maken.

We kijken altijd naar de toekomst en bewegen mee met de doelgroep. Service en creativiteit staan bij Ostoya op nummer 1.