Ostoya ontwerp service: voor de keuken of kast van je dromen

Je droomkeuken of -garderobekast, misschien zie je hem al helemaal voor je. Maar de kans is ook groot dat je eigenlijk nog niet zo goed weet hoe je het wil hebben. Dat is helemaal niet gek. Het is namelijk niet heel makkelijk om tot een creatief en vooral uniek ontwerp te komen. Waarschijnlijk weet je best wat je mooi vindt en deed je op Pinterest of online al wat inspiratie op, maar hoe vertaal je dit naar de praktijk? Voor welke stijl kies je, en welke kleuren passen goed bij elkaar en bij de rest van je interieur? Bij Ostoya weten we hoe lastig het is om tot een goed keukenontwerp te komen en de juiste keuzes te maken. Daarom helpen we je graag met onze ontwerp service. Hoe dat precies werkt? Daar vertellen we je hieronder graag meer over.

Samenwerking met professionele interieurontwerpers

Voor de Ostoya ontwerpservice werken we samen met professionele interieurontwerpers. Voor een vast bedrag maken zij een ontwerp van je keuken of garderobekast. Ze geven je onder meer advies over de materialen en het kleurgebruik. Daarbij luisteren ze naar jouw wensen en vragen ze door naar wat jij mooi vindt. Maar dat is nog niet alles. Om tot een uniek, maar ook hoogwaardig design te komen, houden ze ook rekening met het gebruik. Zo zorgen ze ervoor dat de materialen lang meegaan en dat de keuken of garderobekast zo is vormgegeven dat je er jarenlang plezier van hebt.

Bestel direct Meer over de designer

Maak je gebruik van de Ostoya ontwerpservice? Dan doorlopen we samen met de interieurontwerper van je keuze een overzichtelijk stappenplan:

Stap 1

Je meldt je ontwerp vraag bij ons aan. Vervolgens nemen we contact met je op en maken we een afspraak voor een eerste contact met de interieurontwerper. Tijdens dat contact probeert die te achterhalen wat je wensen zijn en bespreken jullie de mogelijkheden. Vooraf hebben we hiervoor een aantal foto’s van de ruimte nodig. Daarnaast ontvangen we graag een aantal foto’s van de rest van je interieur, zodat de interieurontwerper al een idee heeft van je interieurstijl.

Stap 2

Op basis van de dingen die we tijdens het eerste contact bespraken, gaat de interieurontwerper aan de slag met een ontwerp op basis van jouw wensen.

Stap 3

Vervolgens ontvang je een ontwerpadvies met een plattegrond, 3D-visualisatie en een overzicht van de gebruikte materialen. Uiteraard kun je dit advies samen met de interieurontwerper doorspreken en er nog wijzigingen in aanbrengen.

Stap 4

Is het ontwerp helemaal naar wens en zie je jouw droomkeuken of -garderobekast al helemaal voor je? Dan levert de interieurontwerper het bij ons in, waarna wij aan de slag gaan met de offerte.

Professionele service voor slechts €125,-

Voor de ontwerp service betaal je een vast bedrag van slechts € 125,-. Dat is een zeer aantrekkelijk tarief voor advies van professionele interieurontwerpers.

Dus loop je vast in het ontwerp van je droomkeuken of -garderobekast? Vraag dan nu de ontwerp service bij ons aan in onze webshop. Samen met onze interieurontwerpers helpen je graag op weg!

Bestel direct

Wil je meer weten over onze ontwerp service of wil je graag eerst contact met de designer? Neem contact op en we antwoorden binnen één werkdag

Adres

Capitool 10
7521 PL Enschede
Nederland

Telefoon

Mail

KvK: 73016217

BTW: NL002526119B56