Geef je keuken een facelift

Je oude keuken is vaak nog goed genoeg dus gooi die niet weg. Wij zijn specialist in het vervangen van jouw keukendeuren en dat vaak binnen 1 dag. Ook vervangen wij werkbladen, apparaten en handgrepen.

Prijsopgave Vrijblijvend advies

Geef je keuken een facelift

Je oude keuken is vaak nog goed genoeg dus gooi die niet weg. Wij zijn specialist in het vervangen van jouw keukendeuren en dat vaak binnen 1 dag. Ook vervangen wij werkbladen, apparaten en handgrepen.

Vrijblijvend advies Prijsopgave

Een succesvolle keukenrenovatie of -restauratie realiseer je met het assortiment en de service van Ostoya Furniture. Hiermee kun je niet alleen je keuken vernieuwen of renoveren zoals jij het wilt, maar profiteer je ook van op maat gemaakte materialen die gemakkelijk te bevestigen zijn. Hoe je dit doet? Door een kwalitatieve keuken van IKEA aan te schaffen en deze vervolgens te personaliseren met onze producten. Uiteraard geven we je het beste advies om van je keukenrenovatie of -restauratie een groot succes te maken.

Een keukenrenovatie op maat? Heel eenvoudig!

Hoe zorg je ervoor dat de restauratie of renovatie van je keuken compleet naar jouw wens is? Je begint natuurlijk eerst met een nauwkeurig ontwerp, waarbij je gebruik kunt maken van onze vakkundige ontwerpservice. Zo weet je precies wat de indeling is en wat de afmetingen zijn. Meubilair voor de keuken haal je bij IKEA. Laat je keukenmeubilair door ons bestellen bij IKEA en ontvang 10% korting. Daarna kun je jouw keuken zelf verder vernieuwen en personaliseren met producten uit onze webshop. Zo wordt de restauratie of het renoveren van je keuken een makkelijkere klus dan je van tevoren dacht!

Ontdek het grote assortiment aan frontjes en andere producten

In onze webwinkel vind je frontjes, handgrepen en werkbladen van verschillende materialen die ideaal zijn voor jouw specifieke keukenrenovatie of -restauratie. Kies bijvoorbeeld voor frontjes met een strak en modern design, of juist voor een klassieke of landelijke look met hout. Vergeet het slenteren langs de woonboulevard en bestel eenvoudig je favoriete producten en materialen online bij Ostoya Furniture, zodat je efficiënt je keukenrenovatie of -restauratie op jouw manier kunt realiseren. Bovendien betaal je niet de prijs van een volledige keuken, maar kun je je huidige vernieuwen met voordelige én stijlvolle keukenfronten.

Geniet binnenkort al van je nieuwe keuken

Alles wat je bij ons bestelt, wordt op maat bij je thuis geleverd. Binnen vier tot zes weken ontvang je jouw bestelling, waarna je snel aan de slag kunt met het vernieuwen of uitbreiden van je keuken. Alles is zeer eenvoudig te bevestigen, omdat de materialen perfect zijn afgesteld op jouw wensen. Heb je interesse in onze services of heb je vragen over onze producten en/of diensten? Bel dan gerust naar +31 (0) 85 – 20 80 087.

5 goede redenen om een keukenrenovatie te overwegen:

  • Een gloednieuwe keuken dankzij coole keukenfrontjes, maar niet tegen de prijs van een gloednieuwe keuken
  • Bye bye oude apparaten, welkom fancy newbees
  • Een keuken pimpen, kan volledig op maat
  • Ook je keuken uitbreiden, behoort indien gewenst tot het keuken renoveren
  • Gedaan met uren spenderen aan het bezoeken van keukenwinkels

Open this in UX Builder to add and edit content

Wij vervangen

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan wel vervangen worden

Interesse? bel met ons op 085-2080087 of plan een vrijblijvend adviesgesprek

Ons werk

Omdat 1 beeld vaak meer zegt dan duizend woorden en omdat we trots zijn op wat we al gerealiseerd hebben, stellen we jou graag ons werk voor. Een overzicht van enkele uitdagende keukenrenovaties die je een perfect beeld geven van wat een keuken renoveren voor jou kan betekenen. Want een keuken vernieuwen, is meer dan wat keukenfrontjes vervangen alleen

wat onze klanten zeggen

Echt een goed bedrijf. Afspraken worden nagekomen en kwaliteit is echt prima. Wij zijn onwijs blij met onze gerenoveerde keuken door Ostoya! Bedankt!

Jeroen Cloosterman

Ik wilde van een modern interieur af en daarbij hoort ook een houten keuken. Via Facebook kwam ik in contact met Ostoya keukenrenovatie en zij hebben mijn bestaande keuken een 2e leven gegeven. Ik ben erg tevreden over het resultaat en beveel ze van harte aan.

Henk Meinderts

We zijn zo enorm blij met het resultaat! Alsof we een compleet nieuwe keuken hebben! Wat een vakmannen. Van begin tot eind in het proces. Echt zo fijn en professioneel. Ze nemen alle tijd en geven goed advies, niets is teveel gevraagd.

Arjanne van Leeuwen