✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

Keukenontwerp IKEA

Wil je een keukenontwerp voor een gepersonaliseerde keuken van IKEA laten maken? Schakel dan de specialisten van onze ontwerpservice in, die voor jou een keuken van IKEA online ontwerpen. Bij Ostoya Furniture in Enschede realiseren we een hoogwaardig ontwerp geheel naar jouw smaak, dat perfect aansluit op jouw ruimte. Ontdek onze uitgebreide service en dienstverlening en wie weet sta jij binnenkort wel in jouw droomkeuken!

Bekijk het aanbod Keukenkastjes

Een keukenontwerp op maat voor de keukens van IKEA

De keukens van IKEA zijn voor een scherpe prijs aan te schaffen en staan bekend om hun praktische indeling en degelijke materialen. Helaas is de keuze in stijl beperkt. Gelukkig kun je dan uitstekend terecht bij onze specialisten die een keuken van IKEA online voor je ontwerpen. Zo profiteer je van alle voordelen van IKEA én schaf je een keuken aan die geheel past binnen jouw interieur en stijl. Voor een keukenontwerp op maat schakel je daarom onze ontwerpservice van IKEA in!

Laat een keuken van IKEA online ontwerpen door onze specialisten

Als je ons inschakelt voor een keukenontwerp van IKEA, dan neem je eerst contact op met onze interieurontwerper voor een eerste afspraak. Je bespreekt dan wat je wensen zijn voor het ontwerp van je keuken, hoe de ruimte eruitziet en welke stijl je mooi vindt. Vervolgens maken we een ontwerp van jouw droomkeuken met een ontwerpadvies, inclusief plattegrond, een 3D-visualisatie en een materialenoverzicht. Daarna schaf je de keuken eenvoudig aan bij IKEA of bestel je onderdelen, zoals keukendeuren, in onze webshop. Voor het online ontwerpen van een prachtige keuken van IKEA kun je daarom uitstekend bij onze keukenplanner terecht!

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Neem contact met ons op voor een eerste afspraak

Wil je een keukenontwerp van een keuken van IKEA laten maken? Neem dan contact op met onze ontwerpservice in Enschede en maak een afspraak voor het online laten ontwerpen van jouw keuken van IKEA. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 85 – 20 80 087. Wij helpen je graag met jouw droomkeuken!