✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

Keukenfrontjes

Ben jij op zoek naar nieuwe keukenfrontjes voor jouw IKEA keuken? Ostoya Furniture uit Enschede biedt een uitgebreid assortiment aan frontjes voor een keukenkast van IKEA. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende materialen en kleuren om door middel van deze nieuwe fronten een unieke en nieuwe uitstraling te realiseren in jouw keuken van IKEA. Bekijk ons uitgebreide assortiment direct en bestel jouw favoriete nieuwe keukenfrontjes voor een IKEA keuken.

Bekijk het aanbod Keukenkastjes

Personaliseer jouw keuken met nieuwe keukenfrontjes voor een IKEA keuken

De producten van IKEA zijn erg populair, niet alleen omdat ze verkrijgbaar zijn tegen een scherpe prijs, maar ook omdat deze producten een lange levensduur hebben. Een lange levensduur is uiteraard prettig, maar het is goed mogelijk dat je na verloop van tijd toe bent aan een nieuwe uitstraling in jouw keuken. Nieuwe fronten voor een IKEA keuken bieden dan uitkomst. De frontjes vervangen van een keukenkast van IKEA geven direct een nieuwe uitstraling aan jouw keuken, waardoor je hier weer écht thuis bent. Dat is erg prettig, aangezien je veel tijd spendeert in jouw keuken. Het is namelijk niet enkel een plek om te koken, maar écht een plek waar jouw hele familie samenkomt. Zeker wanneer deze helemaal naar wens is gemaakt door middel van nieuwe fronten voor een IKEA keuken.

Hoe ga je te werk?

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe keukenfrontjes die wij aanbieden voor een IKEA keuken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bezoek allereerst een vestiging van IKEA bij jou in de buurt en maak een keukenontwerp. Je bestelt vervolgens de gewenste keuken bij IKEA en de nieuwe fronten voor jouw keuken bij ons. De keuken wordt hierna geïnstalleerd bij jou thuis, waarna de frontjes geplaatst kunnen worden op de keukenkast van IKEA. Wij maken onze frontjes exact op maat én de fronten zijn maar op één manier te installeren. Hierdoor is het plaatsen kinderspel. Wil je hulp bij het samenstellen en bestellen van jouw keuken bij IKEA? Wij helpen je hier graag bij. Indien je ons de bestelling laat plaatsen, ontvang je ook nog eens 10% korting op de volledige bestelling.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Vervang niet enkel de frontjes van jouw keukenkast

Naast de nieuwe keukenfrontjes voor jouw IKEA keuken, kun je bij ons nog veel meer personaliseren. Je kiest naast de nieuwe fronten voor jouw IKEA keuken bijvoorbeeld ook unieke handgrepen of een prachtig werkblad dat perfect bij jouw keuken past. In combinatie met de frontjes voor jouw IKEA keukenkast, maak je zo een volledig unieke keuken naar wens. Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar onze voltooide projecten? Neem dan contact met ons op in Enschede via +31 (0) 85 – 20 80 087.