✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

Kast op maat IKEA

Wil jij graag een kast op maat van IKEA maar zoek jij een iets ander design dan de IKEA zelf aanbiedt? Het komt wel eens voor dat net dat ene model of dat ene design niet (meer) beschikbaar is. Betekent dat dat je op zoek moet gaan naar een andere kast? Zeker niet! Ostoya Furniture is gespecialiseerd in het maken van onder andere maatwerk deuren en kastdeuren voor IKEA meubels. Met onze frontjes maak je van een standaard kast een unieke en op maat gemaakte kast.

Hoe werkt het?

Een kast op maat met unieke kastdeuren speciaal voor IKEA meubels

Het kiezen van een kast is al een uitdaging op zich. En als je dan eindelijk de ideale kast hebt gevonden, blijkt dat deze toch net niet helemaal aan jouw wensen voldoet. En als de producten die jij graag wilt hebben, zoals kastdeuren, dan niet (meer) beschikbaar zijn bij de IKEA is dat helemaal frustrerend. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw IKEA kast op maat te maken met kastdeuren in originele designs. Onze frontjes zijn beschikbaar in diverse stijlen en speciaal gemaakt voor onder andere PAX kasten. Of je nu voor strak en modern, hoogglans of hout gaat, met onze maatwerk kastdeuren maak je gemakkelijk een unieke creatie.

Speciaal voor de IKEA PAX kasten: deuren op maat

PAX kledingkasten van IKEA kunnen helemaal zelf samengesteld worden, van kastdeuren tot aan lades. Dat maakt deze kasten zo ideaal. Maar wat als jij na een aantal jaar toch een andere stijl wilt? PAX kasten zijn er in vele verschillende kleuren en maten, maar soms zijn de kleuren of materialen die jij wilt niet (meer) beschikbaar. Gelukkig kun jij bij Ostoya Furniture jouw IKEA PAX kast samenstellen met originele kastdeuren in jouw stijl. Met de unieke maatwerk deuren van Ostoya Furniture maak jij een geheel nieuwe PAX kast.

Bestel gemakkelijk online

Zoek jij maatwerk kastdeuren voor jouw IKEA PAX kast? Of je nu al een IKEA PAX kast hebt, of er nog een wilt gaan kopen, bij ons bestel jij eenvoudig de kastjes en deuren die bij jouw stijl passen. Stel jouw ideale kast samen bij IKEA en kies dan een front uit onze webshop. En het monteren? Dat is erg eenvoudig! Heb je vragen? Je kunt ons bereiken op +31 (0) 85 – 20 80 087.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Keukendeurtjes vervangen in heel Nederland

Keukendeurtjes vervangen? Waarom zou je dat doen? Nou, je keuken is de blikvanger van je huis. En wat als de keuken steeds een beetje minder mooi wordt? Gekrenkte trots door loslatende folie. Of juist doordat je keuken nog allesbehalve modern is?

Een hele nieuwe keuken kopen en laten installeren tikt flink aan qua kosten. Ga voor een keukenrenovatie en laat je keukendeurtjes vervangen. Dit is een stuk sneller en voordeliger dan een nieuwe keuken kopen – en bovendien met een verrassend mooi resultaat.

Het levert je namelijk niet alleen volledig nieuwe keukenmogelijkheden op, maar ook een unieke kans. Die op het totaal veranderen van de look van je keuken. Bij Ostoya keukenrenovatie heb je keus uit meer dan 200 verschillende uitstralingen. Van trendy modern en super strak tot aan warm en landelijk. Waar ga jij voor?

Keukendeurtjes vervangen: wanneer is de tijd rijp?

De keukenkastjes zijn een blikvanger in je huis. Bijna elke keuken in Nederland is gemaakt van MDF materiaal. Een unieke samenstelling van lijm en houtvezels. Sterk, praktisch en lekker licht. Maar op termijn ook onderhevig aan slijtage. Zeker als er bepaalde factoren meespelen. En dat zie je terug aan je keuken. Ontstaan er scheurtjes? Laten er delen los? Hangen de keukendeurtjes altijd net een beetje scheef? Tijd voor actie. Laat je keukendeurtjes nakijken en indien nodig vervangen! Keukendeurtjes vervangen is snel gedaan: het is binnen een dag gebeurd.

Keukendeurtjes vervangen of renoveren?

Natuurlijk levert het keukenkastdeurtjes vervangen je keuken meteen al een flinke make-over op. Maar wat denk je van een serieuze renovatie? Een compleet ‘nieuwe’ keuken. Zonder dat het je een echt hele nieuwe keuken kost? Maak vrijblijvend een afspraak met een Ostoya keukenrenovatie keukenadviseur.

Wedden dat je verbaasd bent over alle mogelijkheden binnen elk budget? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het totaalplaatje. Ostoya keukenrenovatie is ook expert in het vervangen van:

  • Keukenfrontjes
  • Keukenkastjes
  • Werkbladen
  • Keukenkranen
  • Keukenapparatuur
  • Keukenlades
  • Handgrepen

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Denk verder dan anderen, laat je keukendeurtjes vervangen!

De frontjes van je keuken vervangen is slim! Het geeft je de kans op voordelig vernieuwen van de hele look van je huis. En het is de ideale kans voor het aanschaffen van energiezuinige apparatuur. Of neem eindelijk eens nu wel zo’n fancy cooker. Keukenrenovatie is duurzaam en helemaal van deze tijd.

Regel het keukendeurtjes vervangen makkelijk vanuit je eigen stoel. Neem vrijblijvend vandaag nog contact op met één van de adviseurs van Ostoya keukenrenovatie. Onze adviseurs werken door heel Nederland, dus ook bij jou thuis in je eigen keuken. We bekijken graag samen met jou alle mogelijkheden voor het opknappen van je keuken.