✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

IKEA ontwerpservice

Als je een unieke keuken of kast van IKEA wil realiseren, dan kun je bij onze specialisten van de ontwerpservice terecht. Wij stellen samen met jou je droomkeuken of kast samen op basis van de ruimte en stijl van jouw interieur. Je profiteert zo optimaal van de scherpe prijs en hoogwaardige kwaliteit van IKEA én maatwerk. Laat je verrassen door de mogelijkheden van Ostoya Furniture.

Jou keuken ontwerpen?

Maak jouw kast of keuken van IKEA uniek met onze ontwerpservice

Bij Ostoya Furniture uit Enschede stellen we een ontwerp samen voor jouw droomkeuken of kast van IKEA met behulp van onze ontwerpservice. Heb je altijd al gedroomd van een moderne keuken of een prachtige garderobekast? In een eerste afspraak bespreken we je wensen, kijken we naar de beschikbare ruimte en nemen we de stijl van de rest van je interieur onder de loep. Vervolgens ontwerpen we jouw keuken of kast en geven we je een uitgebreid ontwerpadvies met plattegrond, 3D-visualisatie en een materialenoverzicht. Zo creëren en ontwerpen we prachtige, unieke meubelstukken!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wil je gebruikmaken van onze ontwerpservice en een ontwerp laten maken van jouw kast of keuken van IKEA? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek in Enschede. Wij kijken dan graag met je wat we voor je kunnen betekenen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 85 – 20 80 087.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op: