✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

IKEA keuken met andere frontjes

Wist je dat je jouw IKEA keuken kunt personaliseren met andere frontjes die je zelf laat maken? Ostoya Furniture helpt je hier graag bij. IKEA maakt keukens die van goede kwaliteit zijn. Het enige nadeel is dat ze maar een aantal stijlen in huis hebben, waardoor het mogelijk is dat zij net niet hebben waar jij naar op zoek bent. Door bij ons keukenfrontjes voor jouw IKEA keuken te bestellen, maak jij deze keuken helemaal naar wens.

Bekijk het aanbod fronten

Creëer zelf een unieke IKEA keuken met andere frontjes

IKEA staat bekend om goede keukens, waardoor veel mensen een keuken van deze Zweedse gigant in huis hebben. Maar het is natuurlijk erg leuk om jouw keuken persoonlijk en uniek te maken. Hoe je dit realiseert? Door frontjes voor jouw IKEA keuken zelf te laten maken, creëer jij een originele keuken.

Stel zelf de keukenfrontjes voor jouw IKEA keuken naar wens samen

Hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Ben jij een liefhebber van felle kleuren en kies jij daarom voor kleuren als blauw of pimpelpaars? Of past een witte of zwarte keuken beter bij jou? En wat dacht je van de stijl? Is het interieur in jouw woning strak en modern of kies jij voor een andere stijl zoals bijvoorbeeld hout? Vertel hoe jij zelf jouw IKEA keuken wilt personaliseren, dan gaan wij voor jou aan de slag met het maken van de andere frontjes voor je keukenkastjes.

De wijze van monteren is erg eenvoudig

Stel je ideale keuken bij de IKEA samen en kies bij ons je favoriete keukenfrontjes voor deze keuken. Wij zorgen er vervolgens voor dat de frontjes bij jou thuis worden afgeleverd. Over de montage hoef jij je geen zorgen te maken. Al onze frontjes zijn op één manier te monteren, wat de montage erg eenvoudig maakt. Ideaal wanneer je twee linkerhanden hebt.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Vraag naar meer informatie

Geef zelf de keukenkastdeurtjes van jouw IKEA keuken een persoonlijke look met andere frontjes die je door ons laat maken. Neem contact met ons op via +31 (0) 85 – 20 80 087 en vertel ons waar je naar op zoek bent. Stel ook je vragen over onze keukenfrontjes voor jouw IKEA keuken gerust telefonisch.

Keukendeurtjes vervangen in heel Nederland

Keukendeurtjes vervangen? Waarom zou je dat doen? Nou, je keuken is de blikvanger van je huis. En wat als de keuken steeds een beetje minder mooi wordt? Gekrenkte trots door loslatende folie. Of juist doordat je keuken nog allesbehalve modern is?

Een hele nieuwe keuken kopen en laten installeren tikt flink aan qua kosten. Ga voor een keukenrenovatie en laat je keukendeurtjes vervangen. Dit is een stuk sneller en voordeliger dan een nieuwe keuken kopen – en bovendien met een verrassend mooi resultaat.

Het levert je namelijk niet alleen volledig nieuwe keukenmogelijkheden op, maar ook een unieke kans. Die op het totaal veranderen van de look van je keuken. Bij Ostoya keukenrenovatie heb je keus uit meer dan 200 verschillende uitstralingen. Van trendy modern en super strak tot aan warm en landelijk. Waar ga jij voor?

Keukendeurtjes vervangen: wanneer is de tijd rijp?

De keukenkastjes zijn een blikvanger in je huis. Bijna elke keuken in Nederland is gemaakt van MDF materiaal. Een unieke samenstelling van lijm en houtvezels. Sterk, praktisch en lekker licht. Maar op termijn ook onderhevig aan slijtage. Zeker als er bepaalde factoren meespelen. En dat zie je terug aan je keuken. Ontstaan er scheurtjes? Laten er delen los? Hangen de keukendeurtjes altijd net een beetje scheef? Tijd voor actie. Laat je keukendeurtjes nakijken en indien nodig vervangen! Keukendeurtjes vervangen is snel gedaan: het is binnen een dag gebeurd.

Keukendeurtjes vervangen of renoveren?

Natuurlijk levert het keukenkastdeurtjes vervangen je keuken meteen al een flinke make-over op. Maar wat denk je van een serieuze renovatie? Een compleet ‘nieuwe’ keuken. Zonder dat het je een echt hele nieuwe keuken kost? Maak vrijblijvend een afspraak met een Ostoya keukenrenovatie keukenadviseur.

Wedden dat je verbaasd bent over alle mogelijkheden binnen elk budget? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het totaalplaatje. Ostoya keukenrenovatie is ook expert in het vervangen van:

  • Keukenfrontjes
  • Keukenkastjes
  • Werkbladen
  • Keukenkranen
  • Keukenapparatuur
  • Keukenlades
  • Handgrepen

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Denk verder dan anderen, laat je keukendeurtjes vervangen!

De frontjes van je keuken vervangen is slim! Het geeft je de kans op voordelig vernieuwen van de hele look van je huis. En het is de ideale kans voor het aanschaffen van energiezuinige apparatuur. Of neem eindelijk eens nu wel zo’n fancy cooker. Keukenrenovatie is duurzaam en helemaal van deze tijd.

Regel het keukendeurtjes vervangen makkelijk vanuit je eigen stoel. Neem vrijblijvend vandaag nog contact op met één van de adviseurs van Ostoya keukenrenovatie. Onze adviseurs werken door heel Nederland, dus ook bij jou thuis in je eigen keuken. We bekijken graag samen met jou alle mogelijkheden voor het opknappen van je keuken.