✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

Houten fronten IKEA keuken

Zoek jij nieuwe houten fronten voor jouw huidige IKEA keuken? Omdat de kastjes nog in goede staat zijn, waardoor je deze gewoon kunt laten staan? Dan is het een goede optie om niet de hele keuken, maar alleen de fronten te vervangen. Of heb je een nieuwe keuken op het oog die jij helemaal naar wens wilt maken met houten keukendeurtjes op maat? In de beide gevallen ga je naar Ostoya Furniture. Wij bieden de manier om je keuken persoonlijk te maken.

Bekijk het aanbod fronten

Houten fronten om jouw IKEA keuken helemaal naar wens te maken

Als je al langere tijd op zoek bent naar een uitbreiding van je keuken, zul je merken dat deze zoektocht niet eenvoudig is. Wanneer jij eindelijk de perfecte keuken hebt gevonden, krijg je te horen dat hij net niet in de gewenste kleur is. Wat doe je dan? Wij bieden jou de oplossing door houten keukendeurtjes op maat te maken. Kies jouw favoriete houten fronten uit onze webshop en maak je IKEA keuken volledig naar wens.

Gemakkelijk te monteren houten keukendeurtjes op maat

Hoewel ons assortiment frontjes erg divers is, zijn alle houten fronten voor jouw IKEA keuken maar op een manier te monteren. Ideaal wanneer je over twee linkerhanden beschikt! Over de montage van jouw houten keukendeurtjes op maat hoef jij je dus geen zorgen te maken. Die klus is zo geklaard.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Maak van jouw keuken een fijne plek in huis

De keuken is een ruimte in huis waar het hele gezin vaak komt. Maak hierom van de keuken een fijne plek waar iedereen zich thuis voelt. Wij helpen je graag bij het op maat maken van houten fronten voor jouw IKEA keuken die aan jouw wensen voldoen. Wil je meer weten over onze werkwijze? Stel dan je vragen gerust door te bellen naar +31 (0) 85 – 20 80 087.

Keukendeurtjes vervangen in heel Nederland

Keukendeurtjes vervangen? Waarom zou je dat doen? Nou, je keuken is de blikvanger van je huis. En wat als de keuken steeds een beetje minder mooi wordt? Gekrenkte trots door loslatende folie. Of juist doordat je keuken nog allesbehalve modern is?

Een hele nieuwe keuken kopen en laten installeren tikt flink aan qua kosten. Ga voor een keukenrenovatie en laat je keukendeurtjes vervangen. Dit is een stuk sneller en voordeliger dan een nieuwe keuken kopen – en bovendien met een verrassend mooi resultaat.

Het levert je namelijk niet alleen volledig nieuwe keukenmogelijkheden op, maar ook een unieke kans. Die op het totaal veranderen van de look van je keuken. Bij Ostoya keukenrenovatie heb je keus uit meer dan 200 verschillende uitstralingen. Van trendy modern en super strak tot aan warm en landelijk. Waar ga jij voor?

Keukendeurtjes vervangen: wanneer is de tijd rijp?

De keukenkastjes zijn een blikvanger in je huis. Bijna elke keuken in Nederland is gemaakt van MDF materiaal. Een unieke samenstelling van lijm en houtvezels. Sterk, praktisch en lekker licht. Maar op termijn ook onderhevig aan slijtage. Zeker als er bepaalde factoren meespelen. En dat zie je terug aan je keuken. Ontstaan er scheurtjes? Laten er delen los? Hangen de keukendeurtjes altijd net een beetje scheef? Tijd voor actie. Laat je keukendeurtjes nakijken en indien nodig vervangen! Keukendeurtjes vervangen is snel gedaan: het is binnen een dag gebeurd.

Keukendeurtjes vervangen of renoveren?

Natuurlijk levert het keukenkastdeurtjes vervangen je keuken meteen al een flinke make-over op. Maar wat denk je van een serieuze renovatie? Een compleet ‘nieuwe’ keuken. Zonder dat het je een echt hele nieuwe keuken kost? Maak vrijblijvend een afspraak met een Ostoya keukenrenovatie keukenadviseur.

Wedden dat je verbaasd bent over alle mogelijkheden binnen elk budget? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het totaalplaatje. Ostoya keukenrenovatie is ook expert in het vervangen van:

  • Keukenfrontjes
  • Keukenkastjes
  • Werkbladen
  • Keukenkranen
  • Keukenapparatuur
  • Keukenlades
  • Handgrepen

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Denk verder dan anderen, laat je keukendeurtjes vervangen!

De frontjes van je keuken vervangen is slim! Het geeft je de kans op voordelig vernieuwen van de hele look van je huis. En het is de ideale kans voor het aanschaffen van energiezuinige apparatuur. Of neem eindelijk eens nu wel zo’n fancy cooker. Keukenrenovatie is duurzaam en helemaal van deze tijd.

Regel het keukendeurtjes vervangen makkelijk vanuit je eigen stoel. Neem vrijblijvend vandaag nog contact op met één van de adviseurs van Ostoya keukenrenovatie. Onze adviseurs werken door heel Nederland, dus ook bij jou thuis in je eigen keuken. We bekijken graag samen met jou alle mogelijkheden voor het opknappen van je keuken.