✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

Eiken keukenfronten

Ben je op zoek naar eiken keukenfronten voor jouw keuken van IKEA? Dan bekijk je het assortiment van Ostoya Furniture uit Enschede. Wij verkopen diverse onderdelen voor jouw keuken, zodat je deze eenvoudig aanpast naar jouw wensen en smaak. Deze sluiten naadloos aan op de keukens van IKEA, zodat je gemakkelijk de onderdelen vervangt. Bezoek onze webshop en ontdek de mogelijkheden voor jouw keuken!

Bekijk het aanbod Keukenkastjes

Bekijk de eiken keukenfronten in onze webshop

IKEA keukens zijn vaak scherp geprijsd, makkelijk te installeren en snel te verkrijgen. Helaas heb je hier weinig keuze in stijl en materialen. Om jouw keuken te personaliseren, bestel je bij ons onder andere eiken keukenfronten. Met het vervangen van deze keukenfrontjes in jouw keuken, zorg je voor een robuuste en landelijke uitstraling die jouw keuken helemaal afmaakt. Bekijk ons assortiment en bestel jouw eiken keukenfronten direct online.

 

Bestel jouw keukenfronten direct online

Ben je ook helemaal weg van de look van eiken en wil je jouw keukenfronten vervangen? Bekijk dan het aanbod aan keukenfrontjes van onze webshop direct online en plaats je bestelling. Je profiteert bij ons van veertien dagen retourrecht en gratis verzending vanaf € 500,-. Wil je meer weten over ons bedrijf uit Enschede? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 85 – 20 80 087 of door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op: